West Point Bridge Designer

West Point Bridge Designer 12.0

Ingyenes
Creates and modifies engineering designs
Értékelés
3.8  (37 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
12.0.5 (Összes)
Fejlesztő:
Colone Stephen Ressler
Learn how an engineering process works and design highway bridge models. The integrated environments provide a full overview of the designed structure with options to adjust any element of it and check if the integrity is maintained. Realistic material specifications are available.
A West Point Bridge Designer egy hamisítatlan, interaktív tervezés élményén keresztül vezeti be Önt a mérnöki tervezésbe. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy életszerű műszaki adatok, megkötések és működési jellemzők alapján modellezzen, teszteljen és optimizáljon acélszerkezetű közúti hidakat.
A West Point Bridge Designer teljesen szabad kezet ad Önnek, hogy olyan alakú és felépítésű terveket készítsen, amilyet csak szeretne. A tervezés gyors és egyszerű, így menet közben számos konfigurációval kísérletezhet, amíg megtalálja a lehető legjobb megoldást. A használt eljárás nagyban hasonlít ahhoz, ahogyan az építőmérnökök valódi épületeket terveznek. Valóban, a West Point Bridge Designer 2010 roppantul hasonlít az építőmérnökök által használt CAD programhoz, és az Ön munkáját is pontosan úgy fogja segíteni, mint ahogyan a CAD támogatja a mérnököket - átvállalja a nehéz matematikai számításokat, hogy Önnek csak a tervezési folyamat kreatív részével kelljen foglalkoznia.
Információ frissítve: